Sunt vegetariana si mananc aproape numai hrana ecologica. Carbohidrati la greu: paste din grau integral, paine, etc, multe fructe si legume proaspete(crude si gatite in abur), miere, germeni de grau, nuci, alune de padure, migdale, etc, lapte de soia si orez, rar lactate, ou si ciocolata.
Stiu ce ganditi acum: a, pai e slaba pentru ca e vege... Nu... eram exact la fel si pe vremea cand mancam toate porcariile de cartofi prajiti, carne de pui si peste, beam cola si devoram tone de ciocolata. Deci n-au legatura cu vegetarianismul aceste 3-4 kile in minus ale mele. Am incercat acum 2 ani un regim bazat pe proteine animale (ca deh, avand grupa sanguina zero am avut proasta inspiratie sa adopt regimul special pt ea, dar uite ca nu mi s-a potrivit deloc pt ca mie instinctiv imi repugna carnea de cand ma stiu) si rezultatul a fost dezastruos: mi-am nenorocit ficatul si tot organismul si am slabit.
De cand sunt vege - de exact un an - ma simt extraordinar, am f multa energie si am ajuns sa am o sanatate perfecta.
Totusi as dori sa va intreb: cand sa mananc carbohidrati si cand proteine(vegetale desigur